Urządzenia i Akcesoria
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 174 godz.
6 raciones
Składniki
Hielo perfumado
-
1000 g de agua mineral
-
1 bolsita de té de vainilla y canela (p. ej. Milford®)
Pisco sour drink
-
150 g de pisco
-
30 g de pulpa de maracuyá congelada (p.ej. Boiron®)
-
80 g de zumo de limón
-
20 g de zumo de lima
-
40 g de azúcar
-
60 g de clara de huevo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
1.24 g
Kalorie
402 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
0.01 g
Błonnik
0.37 g
Węglowodany
7.62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grandes chefs
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Cóctel pisco sour
10 Min
Cóctel terremoto chileno
4 Std. 15 Min
Leche asada
4 Std. 40 Min
Cóctel Vaina chilena
5 Min
Natillas con sémola
20 Min
Bavaroises de chocolate con menta
2 Std. 15 Min
Pisco sour
10 Min
Pisco güenazo
10 Min
Ají de gallina
1 Std. 15 Min
Cerezas gratinadas
45 Min
Crème brûlée
4 Std. 30 Min
Ceviche de salmón
10 Min