Urządzenia i Akcesoria
Espelta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
5 doses
Składniki
-
espelta200 - 400 g
-
azeite10 - 20 g
-
sal½ - 1 c. chá de
-
água mais q.b. p/ demolhar400 - 800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
730 mg
Białko
13 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Arroz e outros grãos
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Chutney de cebola, cenoura e pera
1 godz. 20 min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30 min
Queijo rústico com cerveja, cominhos e paprika
45 min
Sorvete de pepino e hortelã
5 min
Estufado de beringela picante
30 min
Manteiga de sementes de girassol
15 min
Gaspacho de beterraba
50 min
Caril de pescada
25 min
Húmus
10 min
Chucrute branca ou roxa
144 godz.
Pão libanês com especiarias
3 godz. 20 min
Creme de beterraba
5 min