Urządzenia i Akcesoria
Espelta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
5 doses
Składniki
-
espelta200 - 400 g
-
azeite10 - 20 g
-
sal½ - 1 c. chá de
-
água mais q.b. p/ demolhar400 - 800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
730 mg
Białko
13 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Arroz e outros grãos
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Feta vegan em azeite e ervas
1 godz. 10 min
Manteiga vegan
2 godz.
Trigo sarraceno com cogumelos
25 min
Salada de trigo sarraceno com pimentos
50 min
Queijo quark com dica para queijo-creme
15 godz. 20 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Húmus
10 min
Salada de quinoa com bimis e molho tahini
25 min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3 godz.
Millet com legumes e molho tahini
45 min
Chamuças com lentilhas e beringela
1 godz.
Bebida de amêndoa "zero waste"
8 godz. 40 min