Urządzenia i Akcesoria
Dip de pimentos assados
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
370 g
Składniki
-
pimentos assados150 g
-
manjericão só as folhas10 g
-
natas azedas (sour cream, ver dica)200 g
-
alho em pó1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
coentros só as folhas10 g
-
Tabasco® vermelho2 - 6 gotas de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2 g
Kalorie
819 kJ /
196 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2019
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tarte integral com molho de cebola
1 godz. 10 min
Coroa recheada com halloumi e alecrim
1 godz. 50 min
Pasta de pepino e ricota
10 min
Chutney de cebola roxa
24 godz.
Chutney de tomate
12 godz.
Quiche de tomate e azeitonas
1 godz.
Pulled pork
4 godz. 30 min
Cheesecake no bake
45 min
Salada de batata com pesto
45 min
Sopa fria de milho e espargos laminados
35 min
Sal de vinho tinto
24 godz.
Frango asiático
40 min