Lingote con frutos secos, pasas y guindas

Lingote con frutos secos, pasas y guindas

4.9 29 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
20 raciones

Składniki

  • 320 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 120 g de nata líquida
  • 200 g de chocolate con leche en trozos
  • 60 g de pasas sin semillas
  • 60 g de guindas en almíbar (escurridas)
  • 60 g de avellanas crudas con piel
  • 60 g de almendras crudas con piel
  • 25 g de galletas troceadas a mano

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 3.2 g
Kalorie 869 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...