Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 120 g de nata líquida
- 200 g de chocolate con leche en trozos
- 60 g de pasas sin semillas
- 60 g de guindas en almíbar (escurridas)
- 60 g de avellanas crudas con piel
- 60 g de almendras crudas con piel
- 25 g de galletas troceadas a mano
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 869 kJ / 208 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turrón de almendra, ron y pasas
8h 20min
Turrón de chocolate y naranja
2 godz. 10 min
Bombones de mazapán
1h
Turrón de muesli, almendra y chocolate
1h 15min
Turrón de nata y nueces
24h
Turrón crujiente de regalo
2 godz. 10 min
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1 godz. 30 min
Panecillos de higo con nueces
24h 45min
Turrón de rosas, almendras, pistachos y arándanos
13 Std.
Fudge blanco con pistachos y arándanos
40 min
Herraduras de mazapán
1h
Bocaditos de turrón
1h 40min