
Urządzenia i Akcesoria
Pudim de bacalhau com molho de espinafres
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 unidades
Składniki
Pudim
-
queijo parmesão40 g
-
azeite40 g
-
manteiga mais q.b. p/ untar20 g
-
cebola cortada em pedaços120 g
-
dentes de alho2
-
salsa10 g
-
bacalhau demolhado e desfiado bem escorrido500 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
sumo de limão10 g
-
leite300 g
-
gemas de ovo6
-
Pão ralado q.b. p/ polvilhar
Molho
-
chalota25 g
-
dente de alho1
-
azeite30 g
-
espinafres frescos150 g
-
natas100 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
486.8 kcal /
2036.6 kJ
Białko
19.1 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
17.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Sód
1089.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Agosto com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia