Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 800 g de verduras variadas (zanahoria, col, acelga, nabo, cebolla, apio y puerro) en juliana
- 1200 g de agua
- 2 pastillas de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 600 g de lomos de rape sin piel ni hueso en dados de 2-3 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Białko
- 26.7 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 1019.7 mg
Alternatywne przepisy
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min
Guiso de verduras con caballa
30 min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 godz. 50 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Sopa de mejillones con fideos
30 min
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Guiso de patatas con mejillones
30 min
Guiso marinero con patatas
45 Min
Bollitori
40 Min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45 Min
Sopa de pescado y arroz
45 Min
Sopa marinera
55 Min