Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera

Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera

4.6 35 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 2 picantones
  • 4 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
  • 130 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 8 cebollitas francesas (aprox. 170 g)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 3 - 4 ramitas de tomillo fresco
    1 cucharadita de tomillo seco
  • 200 g de vino blanco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 80 g de tomate frito estilo casero
  • 400 g de setas frescas de temporada en trozos
  • 1 pera en trozos de 3 cm
  • 200 g de caldo de pollo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 620.2 mg
Białko 26.5 g
Kalorie 1385 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 11.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...