Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- 400 g de azúcar
- 400 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 6 huevos
- 400 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
Crema de queso y dulce de leche
- 400 g de queso cremoso
- 150 g de dulce de leche
Montaje y decoración
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 40 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 30 - 50 g de chocolate negro (85% de cacao) 1-2 barritas
-
mermelada
lub sirope de fruta o chocolate blanco teñido de colores
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1707 kJ / 408 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 80.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso con cerezas y fresas
5u. 45min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1u.
Tarta cerebro
1h 40min
Tarta fondant
5 godz. 30 min
Tarta para celebraciones
7h
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17 Std.
Tarta de turrón
1u. 20min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Tarta San Marcos
4h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h