Urządzenia i Akcesoria
Lemon Pudding Souffles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
lemons (1 thin peel only, no white pith, plus 2 oz juice)3 - 4
-
sugar3 oz
-
large eggs chilled2
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 pinch
-
whole milk4 oz
-
sugar1 tbsp
-
water simmering for water bath
-
fresh berries to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
98.8 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
849 kJ /
202.9 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Citrus Crush
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Citrus Cheesecake
2 godz. 45 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Shrimp Mousse
35 min
Portuguese Custard Tarts
1 godz. 10 min
Banana Liqueur Pudding
6 godz.
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2 godz. 30 min
Texas Sheet Cake
1 godz. 30 min