芒椰西米露

芒椰西米露

4.7 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 杯

Składniki

  • 芒果果肉 切塊(約1.5公分)
    500 克
  • 1500 克
  • 西谷米
    100 克
  • 冷開水 (沖洗用),適量
  • 椰奶
    100 克
  • 牛奶
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 杯

Białko 4 g
Kalorie 1294.4 kJ / 309.7 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 56.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...