Urządzenia i Akcesoria
刀切炸醬麵
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
麵條
-
中筋麵粉500 克
-
水 (含揉麵和煮麵用)1440 克
-
鹽¼ 茶匙
-
橄欖油10 克
-
玉米粉2 茶匙
炸醬
-
蒜頭20 克
-
油20 克
-
豬絞肉200 克
-
紅蘿蔔 切丁100 克
-
豆干 切丁100 克
-
豆瓣醬50 克
-
醬油½ 茶匙
-
水50 克
-
小黃瓜 切絲20 克
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
28.16 g
Kalorie
3181 kJ /
760 kcal
Tłuszcz
27.285 g
Błonnik
2.888 g
Węglowodany
98.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan