Urządzenia i Akcesoria
高麗菜包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
12 個
Składniki
麵皮
-
油 多備一些刷油用1 茶匙
-
水250 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖1 大匙
-
中筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
內餡
-
油20 克
-
乾香菇 泡軟,切絲50 克
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
高麗菜 切絲500 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
組合
-
水500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5.384 g
Kalorie
808 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
3.164 g
Błonnik
2.095 g
Węglowodany
35.38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan