Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Topping
- 100 g de queso emmental, en trozos
- 200 g de cebolla, rebanada
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
Masa
- 170 g de agua
- 30 g de manteca de cerdo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina
- 100 g de harina de trigo integral
- 1 cucharada de romero fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1566 kJ / 373 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan artesanal TM6
5h
Los alfajorcitos de mi abue
1 Std. 45 Min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1j 20 menit
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Francesillas
3h 15min
Grissinos (Palitos de pan)
1j
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Focaccia de jitomate
1j
Galletas especiadas
1h 10 min
Pan de brioche al vapor
2h 40 min
Focaccia de papa y romero
1 Std. 40 Min
Focaccia - Demo presentadores
35 Min