Focaccia con cebolla, aceitunas y romero

Focaccia con cebolla, aceitunas y romero

4.3 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones

Składniki

Topping
  • 100 g de queso emmental en trozos
  • 200 g de cebolla rebanada
  • 30 g de aceite de oliva
  • 40 g de aceitunas negras deshuesadas rebanadas
Masa
  • 170 g de agua
  • 30 g de manteca de cerdo
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 250 g de harina
  • 100 g de harina de trigo integral
  • 1 cucharada de romero fresco

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 373 kcal / 1566 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...