
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g skrobi ziemniaczanej
- 290 g wody
- 150 g mieszanych owoców, świeżych (porzeczek, jagód lub truskawek), przekrojonych na pół
- 2 czubate łyżeczki cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 412.6 kJ / 98.6 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 24.7 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 9.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 Min
Kisiel cytrynowy
10 min
Galaretki winogronowo-pomarańczowe
2h 30 min
Pudding truskawkowy
2 Std. 35 Min
Żujki truskawkowo-malinowe
3h 45 min
Żujki z mango
4 Std. 40 Min
Kasza manna
15 Min
Bananowa kasza manna
20 min
Budyń czekoladowy
10 min
Sos jabłkowy
20 min
Ryż na mleku z musem malinowym
1 godz. 5 min
Mój pierwszy budyń
25 Min