Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de alcaparras
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 6 filetes de pescado
- 30 g de chiles güeros, en escabeche
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 949 kJ / 226 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30min
Crema de chile poblano
25min
Sopa de nopales
45 Min
Crema de jitomate
30min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1小时
Pescado empapelado con verduras
1小时 15 分钟
Tinga de pollo
30min
Pescado a la talla
40min
Chiles en nogada
1小时
Carnitas de atún
40min
Pollo con mole verde
1小时
Pollo con mole almendrado
2 Std.