Pescado empapelado al chile serrano

Pescado empapelado al chile serrano

4.8 151 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 porciones

Składniki

  • 5 dientes de ajo grandes y pelados
  • 60 g de chile serrano sin rabo y cortados en trozos
  • 45 g de aceite de oliva
  • 35 g de jugo de limón, recién exprimido
  • 25 g de cilantro
  • 1 ½ cdita de sal fina
  • 5 filetes de huachinango
  • 3 zanahorias peladas y en rebanadas
  • 700 g de agua

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 5106.4 kcal / 21365.3 kJ
Białko 1025.9 g
Tłuszcz 74.1 g
Węglowodany 6.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Sód 3933.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...