
Urządzenia i Akcesoria
Pescado empapelado al chile serrano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 porciones
Składniki
-
5 dientes de ajo grandes y pelados
-
60 g de chile serrano sin rabo y cortados en trozos
-
45 g de aceite de oliva
-
35 g de jugo de limón, recién exprimido
-
25 g de cilantro
-
1 ½ cdita de sal fina
-
5 filetes de huachinango
-
3 zanahorias peladas y en rebanadas
-
700 g de agua
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
5106.4 kcal /
21365.3 kJ
Białko
1025.9 g
Tłuszcz
74.1 g
Węglowodany
6.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Sód
3933.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk