Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 dientes de ajo, grandes y pelados
- 60 g de chile serrano, sin rabo y cortados en trozos
- 45 g de aceite de oliva
- 35 g de jugo de limón, recién exprimido
- 25 g de cilantro
- 1 ½ cdita de sal fina
- 5 filetes de huachinango
- 3 zanahorias, peladas y en rebanadas
- 700 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 21365.3 kJ / 5106.4 kcal
- Białko
- 1025.9 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 74.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 3933.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Pollo en salsa verde con nopales
40 Min
Salpicón de res
1 Std.
Salpicón de pollo
25 Min
Pescado para taquear
25 Min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 Min
Pescado a la talla
40 Min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 Min