Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 œuf
- 30 g de moutarde douce ou forte
- 1 c. à café de jus de citron
- 150 g d'huile de colza ou de mélange de 3 ou 4 huiles
-
100
g de fromage blanc maigre à 3%
lub 100 g de yaourt nature - du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1077 kJ / 259 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette aux fines herbes
10 Min
Macédoine au saumon et mayonnaise légère
1h 20min
Sauce blanche
10 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1h 40min
Mayonnaise
5 Min
Caramel de base
25min
Taboulé arc-en-ciel de chou-fleur
25min
Haricots verts au thym
1h 10min
Carottes râpées à ma façon
20 Min
Pâte brisée XL
10 Min