Urządzenia i Akcesoria
Café Disaronno
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 tasses
Składniki
-
50 g de cognac
-
30 g de liqueur d'amande type amaretto
-
200 g de café très fort
-
20 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
-
60 g de crème liquide 35% m.g. très froide
-
1 pincée de café moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tasse
Białko
1 g
Kalorie
1092 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boissons chaudes
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Café brésilien
10 min
Chocolat chaud
10 min
Chocolat hot brandy
15 min
Crêpes tout chocolat
35 min
Chocolat viennois
20 min
Crêpe soufflée aux pépites de chocolat
30 min
Mélange d'épices pour pâtes et pizzas
5 min
Mayonnaise sans œuf
10 min
Grog chocolat orange
10 min
Liqueur fraise-hugo
40 min
Crêpes à la noix de coco
20 min
Tagliatelle sauce grenade
50 min