Urządzenia i Akcesoria
Ricotta (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 30 min
2 porzioni
Składniki
-
2000 g di latte intero fresco
-
80 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 porzioni
Sód
801 mg
Białko
64.8 g
Kalorie
5125.4 kJ /
1225 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
37.3 g
Węglowodany
99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Primo sale
13 godz. 30 min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Yogurt alla stracciatella
14 godz. 20 min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12 godz.
Ricotta
5 godz. 30 min
Primosale
4 godz. 45 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Pane alla birra (TM6)
4 godz.