![Mousse alla liquirizia Mousse alla liquirizia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e663da6-bda4-475f-862f-c7c8f033b90b/Derivates/9ec693c4-df65-4985-97c7-52b55113b7eb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 5 g di liquirizia
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 770 kJ / 184 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
Alternatywne przepisy
Mojito analcolico
10min
Infuso freddo al limone e ibisco
2 Std. 30 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Gelato all'avocado e vaniglia
12h
Zucchero alla mela e caramello
2h 15min
Meringata
4 Std. 30 Min
Frittelle di prugne
9u.
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
Pere sciroppate
721h 20min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Salsa al cioccolato bianco e pistacchi al profumo di arancio
15min