Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de lait demi-écrémé
- 50 g de chocolat noir fourré à l'orange, en morceaux
- 2 c. à soupe de rhum blanc
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 1357 kJ / 325 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pierogis
55 min
Punch de Noël
20min
Marsala chaud
Brak ocen
Vermicelles à la cannelle
1h
Surpris'oeufs (zone 1)
1h 45 min
Bloody Mary
5min
Manhattan
5min
Chocolat viennois
20min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10min
Thé au lait à l'indienne
20min
Chocolat hot brandy
15min
Cocktail lait de poule
10min