Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de pimiento rojo asado en conserva
lub 100 g de pimientos del piquillo - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de zumo de naranja
- 10 g de agua
- 2 chorritos de tabasco
- 130 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de pimentón
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Salsa bearnesa (Espesar)
20p
Salsa soubise (Espesar)
30 min.
Arroz cremoso de cordero al ajillo
50min
Salsa aurora (Espesar)
15 min.
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1j 10 menit
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 godz. 50 min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Aguja de cerdo con piña y naranja
2óra
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min.