Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de pimiento rojo asado en conserva
lub 100 g de pimientos del piquillo - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de zumo de naranja
- 10 g de agua
- 2 chorritos de tabasco
- 130 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de pimentón
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10 min
Currywurst (salchichas con salsa agridulce alemana)
25 min
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Pechugas de pollo rellenas con salsa de pimientos asados (Al vacío)
2u. 10min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2h 20min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Batatas rellenas agridulces
1 godz. 20 min
Salsa cóctel
5min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Mayonesa a la francesa
5min