
Urządzenia i Akcesoria
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
100 g de pimiento rojo asado en conserva
-
20 g de aceite de oliva virgen extra
-
20 g de zumo de naranja
-
10 g de agua
-
2 chorritos de tabasco (opcjonalnie)
-
130 g de mantequilla en trozos
-
1 cucharadita de pimentón
-
4 yemas de huevo
-
1 cucharadita de sal
Wartości odżywcze na 350 g
Kalorie
1659 kcal /
6954 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
173 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
82 g
Sód
1616 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Espesar
17 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania