Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 150 g de cebollitas francesas enteras peladas
- 150 g de zanahorias (en rodajas de aprox. 7-8 mm)
- 150 g de judías verdes redondas frescas en trozos
- 150 g de ramilletes de coliflor
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 8 granos de pimienta negra
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 654.5 kJ / 156.5 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Membrillo con agaragar
2h 35 min
Perdices confitadas
26 godz. 30 min
Verduras escabechadas
12j 30 menit
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15min
Sal para carnes
5min
Compota de cebolla roja
2j 10 menit
Cebollitas en aceite
1h 10min
Conserva de calabacín picante con tomate
1h 40min
Calabacín encurtido en aceite
3h 20 min
Manzanas al vapor
1h 10min
Calabacín confitado
40min
Mermelada de verano
55min