Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 150 g de cebollitas francesas enteras peladas
- 150 g de zanahorias (en rodajas de aprox. 7-8 mm)
- 150 g de judías verdes redondas frescas en trozos
- 150 g de ramilletes de coliflor
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 8 granos de pimienta negra
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 654.5 kJ / 156.5 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alcachofas al limón
40min
Guiso de verduras
45min
Alcachofas a la romana
50min
Sopa de verduras
50min
Conserva de calabacín picante con tomate
1h 40min
Conserva de tomates cherry
1 Std. 30 Min
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Sal de verduras
5 Min
Habas tiernas rehogadas
30min
Verduras escabechadas
12 Std. 30 Min
Alcachofas en aceite
1h 40min
Papillote de pencas de acelga
30min