Wersje kompatybilne
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Huevos a baja temperatura
- 2000 g de agua
- 2 - 6 huevos
Salsa holandesa
- 150 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 30 g de zumo de limón
- 6 yemas de huevo
- 1 cucharadita de estragón seco
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
Montaje
- 6 rebanadas de pan de brioche tostadas
- 1 - 2 aguacate en láminas
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- hebras de azafrán
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 41.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1239.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poke bol hawaiano
45 min
Huevos Benedict
30 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Salsa holandesa
15min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Poke bol de atún, aguacate y salsa wasabi
45 min
Tacos de pato con mole de mango
1 Std. 20 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Fondue savoyarde
15min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min