Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Białko
- 19.32 g
- Węglowodany
- 1.28 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vichyssoise
2óra 20p
Caldo base
55 Min
Bricks de patata con yema
2óra 20p
Boletus con foie en papillote
30 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Bechamel
15 Min
Terrinas de foie trufado
74h
Roux
10 min
Crema con rape y gambas
30 Min
Salsa bearnesa
15 Min
Canelones
13h 30min
Claras montadas
5 min