Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Butter in Stücken350 g
-
Eigelb8
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
2519 kJ /
601 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
20 min
Frische Tomatensuppe
30 min
Süßer Rhabarber-Auflauf
1 godz.
Chicorée-Schinken-Gratin mit Comté
13 godz.
Pfannkuchen
1 godz. 15 min
Lasagne Bolognese mit frischer Spinatpasta
3 godz.
Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Mayonnaise
5 min
Pflaumen gefüllte Kartoffelknödel mit Vanillesoße
1 godz. 50 min
Mallorquinischer Mandelkuchen
1 godz.
Mayonnaise
5 min
Waffeln
20 min