Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Butter in Stücken350 g
-
Eigelb8
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
2519 kJ /
601 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pfannkuchen
1 godz. 15 min
Garnelen Tempura Uramaki
2 godz. 40 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 min
Pflaumen gefüllte Kartoffelknödel mit Vanillesoße
1 godz. 50 min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 godz.
Quiche Lorraine
50 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Risotto
30 min
Tomatensauce
40 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Pesto mit Basilikum (NEU)
5 min
Pizzateig
49 godz. 30 min