Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
- 300 g Zwiebeln, geachtelt
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g flüssige Hühnerbrühe
- 20 g Sahne
- 30 g Mehl
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- Wartości odżywcze
- na 700 g
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1823 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Käsesauce
15 min
Béchamel-Sauce
15 min
Käsesauce
15 min
Käsesauce
15 min
Zwiebeln leicht anbraten
20 min.
Aurora Sauce (Tomaten-Béchamel)
15 min
Bratenpaste
3h
Auberginen anbraten (400 g)
35min
Auberginen anbraten (200 g)
30min
Pilz-Wein-Cremesauce
30min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min.
Pilz-Sahne-Sauce
30min