
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln in Stücken (4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 520 kcal / 2174 kJ
- Białko
- 51 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Węglowodany
- 26 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 godz. 10 min
Hähnchen-Reis, Gemüsesuppe und gedämpftes Ei
1 godz. 25 min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 godz. 25 min
Blätterteig, schnell
2 godz.
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 godz. 20 min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40 min
Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma
2 godz.
Schweinefilet mit Senfsauce
35 min