
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln in Stücken (4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 520 kcal / 2174 kJ
- Białko
- 51 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Węglowodany
- 26 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Kalbseintopf im Brot
6 godz. 30 min
Menü: Lamm-Gemüse-Ragout mit Couscous und Vanillepudding
1 godz. 15 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3 godz. 15 min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 godz. 10 min
Schweinerücken mit Trockenpflaumen gefüllt (Schab ze śliwką)
1 godz. 40 min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2 godz.
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Steaks mit Würzbutter, Erdäpfelrösti und Zwiebeln
1 godz. 30 min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 godz.