Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 - 80 g Butter, in Stücken
- 500 - 1000 g Milch
- 40 - 80 g Mehl
- 1 - 2 EL Tomatenmark
- ½ - 1 TL Salz
- 2 - 4 Prisen Pfeffer
- 2 - 4 Prisen Muskat
- Wartości odżywcze
- na 100 Gramm
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 158 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Béchamel-Sauce
15 min
Käsesauce
15 min
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15 min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20 min
Auberginen anbraten (400 g)
35 min
Auberginen anbraten (200 g)
30min
Karamell
30min
Sauce Soubise
30min
Zwiebeln und Chili anbraten
20 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Bolognese classico
5 Std.