![Verdure miste insaporite Verdure miste insaporite](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88D7987F-C570-4EC6-8D5B-A775DB316559/Derivates/f0c8d709-4e85-4bd3-b9b3-046fd0c9564a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni verdi e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
- 150 g di carota, pelata e in bastoncini (5x0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 1465 kJ / 349 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 97 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peperoni insaporiti (100 g)
15min
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Straccetti di pollo insaporiti
15min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min
Carote insaporite (200 g)
20min
Mele insaporite (400 g)
15min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Carote insaporite (400 g)
20min