Urządzenia i Akcesoria
Verdure miste insaporite
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
450 g
Składniki
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di peperoni verdi e rossi puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
-
100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
-
150 g di carota pelata e in bastoncini (5x0.5 cm)
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
97 mg
Białko
5 g
Kalorie
1465 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Carote insaporite (100 g)
10 min
Peperoni insaporiti (100 g)
15 min
Petto di pollo e verdure insaporite
45 min
Straccetti di pollo insaporiti
15 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Carote insaporite (400 g)
20 min
Carote insaporite (200 g)
20 min
Melanzane insaporite (400 g)
35 min