Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 2 - 3 rametti di cerfoglio fresco, le foglioline e i gambi separati
- 50 g di pomodoro maturo, in 2 pezzi
- 80 g di scalogno
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiaini di concentrato di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema al cioccolato bianco e caffè
20 min
Pollo croccante con salsa di porri
30 Min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 godz. 50 min
Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate
20h 30min
Fantasmini
7 godz. 50 min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15 min
Cioccolato caldo con liquore all'arancia
15 min
Pesce bianco magro sottovuoto
1 godz. 20 min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Gelatina di foglie di fragole
1h
Crema mascarpone al caprino
20 min