
Urządzenia i Akcesoria
Salsa olandese alla paprika e peperoni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
di peperoni rossi arrostiti in scatola100 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di succo di arancia spremuto fresco20 g
-
di acqua10 g
-
di Tabasco (opcjonalnie)2 gocce
-
di burro a pezzi130 g
-
di paprika in polvere, affumicata1 cucchiaino
-
tuorli d'uovo4
-
di sale½ - 1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 350 g
Kalorie
1659 kcal /
6954 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
173 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
82 g
Sód
1616 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy