Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 10 g di acqua
- 2 gocce di Tabasco (opcjonalnie)
- 130 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
lub 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante - 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Salsa bernese
20 Min
Crema alla polpa di granchio
10min
Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti
1h 10min
Mousse all'avocado
15min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Salsa olandese (TM6)
15min
Purè di patate all'aglio
50min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Blinis al curry con gamberi
1h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min