Salsa olandese alla paprika e peperoni

Salsa olandese alla paprika e peperoni

3.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g

Składniki

  • di peperoni rossi arrostiti in scatola
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di succo di arancia spremuto fresco
    20 g
  • di acqua
    10 g
  • di Tabasco (opcjonalnie)
    2 gocce
  • di burro a pezzi
    130 g
  • di paprika in polvere, affumicata
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di paprika dolce, o piccante
  • tuorli d'uovo
    4
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 350 g

Kalorie 1659 kcal / 6954 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 173 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 82 g
Sód 1616 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...