![Salsa olandese alla paprika e peperoni Salsa olandese alla paprika e peperoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08303702-6260-4582-ab75-6a1c734e6ded/Derivates/bbe3bf06-ae42-453f-b6b3-54c5b25d4ad3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 10 g di acqua
- 2 gocce di Tabasco (opcjonalnie)
- 130 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
lub 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante - 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rigatoni con salsa ai peperoni
30 min
Stufato di manzo con patate e pasta
Brak ocen
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Brak ocen
Salsa bernese
20min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 godz. 30 min
Papet vaudois
55 min
Tris di cioccolato
4 Std.
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2h 45min
Ceviche peruviana
1 godz. 35 min
Riso al latte
1 godz.
Mousse veloce al caffè
5 Min
Salsa peperoni rossi e mele
35min