Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di castagne cotte secche
- 250 g di zucchero semolato
- 1070 g di acqua
- 30 g di burro freddo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 744.5 kJ / 177.9 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 0.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turdilli calabresi
1 Std.
Bollito misto alla milanese
5h
Pavlova con pere all'arancio (TM6)
5h
Ghiaccioli banana, arachidi e cioccolato
4 Std. 30 Min
Panini alberelli segnaposto
3 godz.
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1 Std.
Gelato Gin e lavanda
14 godz. 35 min
Galette des rois alle mele caramellate
3 godz.
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1 godz. 30 min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 godz. 30 min