Chicken Mole
TM6 TM5

Chicken Mole

3.9 (14 ocen)

Składniki

  • 3 oz ancho chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
  • 1 cinnamon stick
  • 5 allspice berries
  • 1 tsp whole black peppercorns
  • 1 tsp dried Mexican oregano
  • 1 tsp dried marjoram
  • 1 tsp dried thyme
  • 3 tsp salt, to taste, divided
  • 5 ½ oz white onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 33 oz water
  • 1 oz apple cider vinegar
  • 5 ½ oz Mexican chocolate, cut into pieces (1 in.)
  • 6 chicken leg quarters, skin on, bone in
  • sesame seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1858 kJ / 444 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
32 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy