Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 phút
Chicken Breasts Pizzaiola
55 phút
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 phút
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10 phút
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5 phút
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 phút
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20 phút
Spinach and Artichoke Dip
20 phút
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Tortilla Soup
25 phút
Chicken Fajita Soup
50 phút