Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Peach and Almond Ice Cream
8 godz. 10 min
Pumpkin Pie Bread
1 godz. 20 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Pico De Gallo
15 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Maple Cranberry Gingerbread
1 godz. 25 min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 godz. 20 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min