Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 ½ cdita de canela en polvo
- 4 peras (firmes) peladas, en mitades y descorazonadas
- agua, para sumergir las bolsas
- 850 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco - almendras fileteadas, tostadas, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Crema de brócoli y manzana verde
35 Min
Rollos de acelga con carne, puré de camote y budin de pan
50 menit
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 godz. 20 min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1j 20 menit
Coulis de frutos rojos frescos
10 min
Espuma de frutos rojos
10 min
Margarita con escarcha de cítricos
30 min
Manzanas caramelizadas
35 Min
Helado de yogur de fresa
13 godz.
Tartalaza
1j 30 menit
Espuma de frutos rojos
10 min
Mermelada de fresa TM6
55 Min