Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganche de chocolate
- 100 g de chocolate amargo
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
Esponja de chocolate
- 3 huevos
- 50 g de azúcar refinada
- aceite en aerosol, el necesario para engrasar
- 25 g fécula de maíz
- 25 g de cocoa en polvo
- 300 g de agua, para el Varoma
- 180 g helado de chocolate, para servir
- 100 g de fruta de temporada, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 619 kJ / 147 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 47 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Res con teriyaki y arroz al vapor
1ωρ. 50 λεπτ.
Chocolate caliente
15 Min
Panqué de chocolate y frambuesa
1h 20min
Sopa de pollo asiática
45 min
Roles de chocolate
2 Std. 30 Min
Fricasé de pollo TM6
50 Min
Paletas de caramelo TM6
40 min
Hojaldre
1h 20min
Barritas de avena y moras
30 min
Sopa de letras
20 Min
Hojaldre rápida
1h 20min
Enjambres picositos
1 Std.