Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganche de chocolate
- 100 g de chocolate amargo
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
Esponja de chocolate
- 3 huevos
- 50 g de azúcar refinada
- aceite en aerosol, el necesario para engrasar
- 25 g fécula de maíz
- 25 g de cocoa en polvo
- 300 g de agua, para el Varoma
- 180 g helado de chocolate, para servir
- 100 g de fruta de temporada, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 619 kJ / 147 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 47 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mocha frappuccino de calabaza
20min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Baguette de chocolate
1 Std. 30 Min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Chocolate blanco caliente con menta
30 Min
Pastel de celebración con letras o numeros
2 Std.
Galletas con chispas de chocolate
50 Min
Frappuccino
5 min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45min
Mazapán de cacahuate
1 Std. 20 Min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Pocky casero
1 Std. 30 Min