Urządzenia i Akcesoria
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
5 portions
Składniki
-
pork spare ribs cut in pieces (5-6 cm)500 g
-
50 g dark brown sugarhoney50 g
-
garlic cloves chopped (see tips)10 g
-
red fermented bean curd (nam yee)1 ½ tsp
-
peanut butter2 tsp
-
oyster sauce½ tbsp
-
light soy sauce1 ½ tbsp
-
Chinese rose essence wine (mei gu lu)2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.9 g
Kalorie
1129.7 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min