Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
Steamed Chicken
-
chicken (half chicken), with skin and bone1000 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
spring onion1 sprig
-
water800 g
Green Ginger Sauce
-
fresh ginger smashed (see tips)70 g
-
spring onions cut in pieces (4 cm)30 g
-
cooking oil60 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
sugar1 tsp
Toppings
-
spring onion thinly sliced, to garnish1 sprig
-
fresh red chilli thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
449 mg
Białko
41 g
Kalorie
1454 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
All-in-one chicken congee
35 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min