Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
Steamed Chicken
-
chicken (half chicken), with skin and bone1000 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
spring onion1 sprig
-
water800 g
Green Ginger Sauce
-
fresh ginger smashed (see tips)70 g
-
spring onions cut in pieces (4 cm)30 g
-
cooking oil60 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
sugar1 tsp
Toppings
-
spring onion thinly sliced, to garnish1 sprig
-
fresh red chilli thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
449 mg
Białko
41 g
Kalorie
1454 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
All-in-one chicken congee
35 min