
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce hollandaise
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 200 g de beurre coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 280 g
- Kalorie
- 1709 kcal / 7032 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 183 g
- Węglowodany
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 110 g
- Sód
- 1217 mg