
Urządzenia i Akcesoria
Masło czosnkowo-oliwkowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
50 porcji
Składniki
-
ząbki czosnku1 - 2
-
zielonych oliwek, bez pestek30 g
-
czarnych oliwek, bez pestek30 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej (patrz wskazówka)400 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
24.7 kcal /
103.6 kJ
Białko
0.2 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
31.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
65 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Miód imbirowy
10 min
Sos bazyliowo-musztardowy
20 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Sos majonezowy z pomidorami i kolendrą
20 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Tarta serowa z cydrem
1 godz.
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 godz. 10 min
Masło z ziołami
20 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Włoskie masło ziołowe
5 min