Urządzenia i Akcesoria
Masło czosnkowo-oliwkowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
50 porcji
Składniki
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
30 g zielonych oliwek, bez pestek
-
30 g czarnych oliwek, bez pestek
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
31.4 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
103.6 kJ /
24.7 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło z chili i sosem Worcestershire
1 Std. 10 Min
Pizza salami z serowym brzegiem
1 Std. 50 Min
Rozdrabnianie sera
5 Min
Sos bazyliowo-musztardowy
20 Min
Truskawkowe shoty
10 Min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 Std. 10 Min
Masło z ziołami
20 Min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 Min
Likier karmelowy
48 Std. 40 Min
Cytrusowy koktajl z whisky
25 Min
Masło czosnkowe z serkiem
10 Min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 Min