Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de granos de cereales (por ej. trigo, centeno, espelta, trigo sarraceno)
lub 250 g de legumbres secas (por ej. garbanzos, lentejas, alubias secas)
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3525 kJ / 842 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 203.5 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 29.5 g
- Sód
- 727.5 mg
Alternatywne przepisy
Mantequilla de frutos secos y semillas
10 Min
Concentrado de caldo de verduras
45min
Preparación de harinas sin gluten
5 Min
Bebida de avena con dátiles
20 Min
Bebida de mijo
35min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Crackers de quinoa
30min
Tostas de pan esenio de 3 sabores
72 godz.
Leche de almendras
8h 15min
Granola sin gluten
1 Std. 10 Min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 Min
Carne picada
35min