Pan de molde sin gluten

Pan de molde sin gluten

3.8 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
1 unidad

Składniki

Fermento
  • 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
  • 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 cucharaditas de aceite (para engrasar el molde)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 414 kcal / 1730 kJ
Białko 9.19 g
Tłuszcz 16.89 g
Węglowodany 56.25 g
Błonnik 3.55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...