Urządzenia i Akcesoria
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil15 g
-
yellow onions in wedges200 g
-
large eggs4
-
1 stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water850 g
-
long-grain rice (18-20 min cooking time)225 g
-
115 g smoked ham steak, cubed (see Tip)back bacon cubed (see Tip)115 g
-
frozen mixed vegetables e.g. carrots, broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans225 g
-
soy sauce to taste30 g
-
sesame oil (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
502.3 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
1214.8 kJ /
290.3 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
39.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Frozen Yogurt Bark
6 godz. 10 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Saskatoon Berry Jam
35 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min