Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
291 mg
Białko
6 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemony Green Beans
20 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Soubise Sauce
30 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Cloud Eggs
20 min
Southwest Quinoa
40 min