Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
291 mg
Białko
6 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Basil Pesto
10 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min