
Urządzenia i Akcesoria
Pizzowe muffiny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 sztuk
Składniki
-
szynki gotowanej pokrojonej na 3 cm kawałki150 g
-
sera gouda pokrojonego na 3 cm kawałki150 g
-
masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy20 g
-
pieczarek przekrojonych na pół150 g
-
mąki pszennej250 g
-
jajko1
-
drożdży świeżych pokruszonych20 g
-
mleka200 g
-
cukru½ łyżeczki
-
oregano, suszonego2 łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
169.6 kcal /
710 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
17.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
302.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chlebek hot dog do odrywania
1h 30min
Rogaliki à la pizza
1h 5min
Wytrawne ślimaczki drożdżowe na patyku
1h 50min
Mini tarty z porem
1h
Muffinki pomidorowe z serem feta
40min
Paluszki serowo-szynkowe
1h 15min
Focaccia z kiełbasą
2h
Szybkie bułeczki na proszku do pieczenia
30min
Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym
1h
Wytrawne bułeczki-kwiatki
2h 10min
Muffinki kokosowe (bez cukru)
40min
Bananowe muffiny z orzechami włoskimi
35min