Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů čerstvé petržele, pouze listy
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
-
100
gramů čerstvých hřibů, nakrájených na plátky
lub 30 gramů hříbků, sušených, namočených do teplé vody (20 min.) a vymačkaných - 100 gramů žampiónů, na plátky
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- 1200 gramů vody
- 300 gramů těstovin, typu tagliatelle
- 1 - 2 špetky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1659.3 kJ / 396.2 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 53.7 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 dk
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 dk
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min
Těstoviny penne s houbami
35 dk
Špagety Carbonara
40min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Gratinovaný květák
55 dk
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1h 40min
Pivní rizoto s houbami
45min
Zelenobílé těstoviny
40min