Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů oleje
- 200 gramů malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu, scezených
- 600 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou
- 200 gramů černého piva
- 200 gramů hovězího vývaru
- 2 polévkové lžíce brusinkového kompotu
- 1 čajová lžička hořčice
- 1 bobkový list, sušený
- 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů celeru, bulvy, na kostičky (1,5 cm)
- 200 gramů mrkve, na plátky (5 mm)
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 30 gramů vody
- sůl
- pepř, mletý
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25 min
Restované proužky krůtího masa
15 Min
Roštěnky s bramborami
1 godz. 20 min
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1 godz. 30 min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1h 25 min
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30 min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2 godz.
Restovaná cibule s chilli
20 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 godz. 30 min
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 godz. 30 min