Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů oleje
- 200 gramů malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu, scezených
- 600 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou
- 200 gramů černého piva
- 200 gramů hovězího vývaru
- 2 polévkové lžíce brusinkového kompotu
- 1 čajová lžička hořčice
- 1 bobkový list, sušený
- 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů celeru, bulvy, na kostičky (1,5 cm)
- 200 gramů mrkve, na plátky (5 mm)
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 30 gramů vody
- sůl
- pepř, mletý
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15 min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1h 35 min
Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)
50 min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 min
Líčka marinovaná v černém pivu
4h 35 min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15 min
Gulášová polévka deluxe
2h
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1h 15min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Klasický maďarský guláš
1h 45 min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min