Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty

Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty

4.6 89 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcí

Składniki

  • 500 gramů těstovin typu fussili
  • 1 čajová lžička soli plus navíc na přípravu těstovin
  • 200 gramů vody plus navíc na přípravu těstovin
  • 200 gramů goudy na kousky
  • 2 stroužky česneku
  • 380 - 400 gramů sekaných rajčat v plechovce (1 plechovka)
  • 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 200 gramů zakysané smetany, 12 % tuku
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • 1 ½ čajové lžičky provensálského koření
  • 50 gramů rajčatového protlaku
  • 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobeného
  • 4 - 5 rajčat na 3mm plátky
  • 3 konzervy tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá 180 gramů), scezeného
  • 1 - 2 červené cibule na 2mm plátky

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1657.2 mg
Białko 40.3 g
Kalorie 2791.2 kJ / 666.7 kcal
Tłuszcz 24.2 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...