Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů uzeného sýru, na kousky (1 cm)
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 100 gramů tyrolského špeku, na kostičky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
lub 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 2 špetky šafránu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 67.6 g
- Tłuszcz
- 30.85 g
- Błonnik
- 0.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Milánské rizoto
30 min
Špenátové rizoto
30 min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30 min
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1 godz.
Zámecké rizoto
35 min
Bramborová bábovka s anglickou slaninou
1 Std. 40 Min
Gratinované brambory
1 godz. 15 min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22 menit
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1 Std. 40 Min